Eetfestijn

Een videe’ke smaakt nog beter wanneer je weet dat je er iemand mee kan verder helpen. Daarom organiseert vzw MUST elk jaar een eetfestijn. Na een aperitief, aangeboden door het bestuur van vzw MUST, kunt u genieten van onderstaand menu:

Na een paar jaar afwezigheid door Covid kan ons eetfestijn nu opnieuw doorgaan.

Inschrijven kan via dit formulier:

Ge MUST het maar weten quiz

Quizzen doen we allemaal wel eens graag en al zeker wanneer het voor een goed doel is. In september organiseert vzw MUST dan ook haar jaarlijkse quiz. 30 ploegen van 5 spelers, een ervaren quizmaster, toffe prijzentafel en vriendelijke vrijwilligers die u van drank en eten voorzien. Kortom het ideale recept voor een toffe avond.

Warmste Week

Sinds 2018 kunt u via de Warmste Week ook een actie organiseren tvv vzw MUST. Van wafelenbak tot sportieve topprestaties. De mucostrijders zullen u dankbaar zijn. Meer info: dewarmsteweek.be/goede-doelen/must

Kerstmarkt

Tijdens de kerstshopping van de gemeente Berlaar kunt u in onze cava bar terecht voor een glaasje cava, glas jenever of een pintje. Zo kunnen we klinken op de feestdagen en het einde van het jaar.

Webshop

Kikker Cas in het ziekenhuis:

Kikker Cas is ziek. Hij moet naar het ziekenhuis. Door de goede zorgen van iedereen in het ziekenhuis mag hij snel weer naar huis.
'Kikker Cas in het ziekenhuis' is een boekje dat kinderen op een toegankelijke manier laat kennismaken met een verblijf in het
ziekenhuis. ca 4 jaar

Dit boekje is ook via mail te bestellen tegen € 15,00.

Muco fietsbel:

Dingdingding! Met veel enthousiasme stellen we ons nieuw verkoopsproduct voor: de mucofietsbellen! 🚲 De verkoop is ten voordele van het Sportfonds. Voor alle info en bestellen: Rechtstreeks bij Muco of via mail. Snel zijn is de boodschap want op=op! Doen jullie mee?

Kleine bellen zijn te verkrijgen tegen € 8,00 per stuk, grote bellen kosten € 12,00 per stuk.